Doprava zdarma při objednávce od 1000 Kč.

Hodnocení obchodu

5,0 50 hodnocení
5
50x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora J. Jutkova | 26.3.2020
Spokojenost - objednavam opakovane.
ŠP Avatar autora Šárka Puklova | 25.3.2020
Maximální spokojenost Děkuji
VT Avatar autora Veronika Tichá | 20.3.2020
S obchodem jsem spokojená, jen tuhý kopřivový šampon mi nesedl, mám po něm ještě více mastnější vlasy. Šampon nabídnu dál, třeba někomu z mých známých bude vyhovovat ;-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Dobrý den, paní Veroniko, to mě moc mrzí, že Vám kopřivový šampón nesedl. Právě tento šampón většině zákazníkům sedí hned napoprvé. U šampónů je to opravdu individuální a záleží na několika faktorech (zda na tuhé šampón přecházíte, zda máte tvrdou vodu, jaké ph vlasové pokožky máte...). Ještě jednou děkuji za objednávku a přeji, ať ten příští šampón na vlasy sedí dle Vašich představ:)
LH Avatar autora Lenka Heinzová | 15.3.2020
Rychle objednavky,Andrejka je prijemna a dokaze udelat kosmetiku na miru.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Leni, Tobě a celému věrnému ženskému kolektivu moc děkuji:)
MF Avatar autora Marie Foldynova | 13.3.2020
Úžasné výrobky,velmi dobra komunikace. Všem velmi doporučují,nebudete zklamani. Marie
V Avatar autora Veronika | 5.3.2020
Šest hvězdiček z pěti jako vždy ;-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Paní Veroniko, moc děkuji za to, že se ke mně vracíte, jste spokojená a za Vaše povzbuzující slova:) Těším se na příští setkání.
VR Avatar autora Veronika Radev | 5.3.2020
Nejlepsi mydla na svete:)
A Avatar autora Anna | 17.2.2020
Super výrobky za příjemnou cenu. Také další krůček k tomu být zase o něco víc ekologický.
MM Avatar autora Michaela Matějková | 12.2.2020
Doporučuji. Jsem velmi spokojená.
MM Avatar autora Michaela Matějková | 10.2.2020
Velmi spokojena. Produkty jsou úžasné, velmi příjemné. Doporučuji, paní Andrea skvěle komunikuje, dokáže poradit vhodný přípravek. Děkuji :-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Michaelo, moc děkuji za objednávky a hodnocení. Udělalo mi velkou radost:)
EJ Avatar autora Eva Javůrková | 5.2.2020
Jsem velmi spokojená.Obchod je přehledný,vše je krásně popsáno,a výrobky jsou naprosto úžasné. Je to moje první zkušenost s tuhým šampónem a mohu jen doporučit.I mýdla jsou dokonalá. Moc děkuji
T Avatar autora Tereza | 3.2.2020
Vemi spokojena, doporučuji všem!
Avatar autora JOLANA ŠILAROVÁ | 30.1.2020
doporučuji
KP Avatar autora Klára Popelková | 27.1.2020
Rychlá a velice příjemná komunikace.
DH Avatar autora Dominika Hlaváčková | 20.1.2020
Skvělá a rychlá komunikace. Mýdla přišla krásně zabalená a úžasně voní. Paní Andrea mě překvapila malým dárkem a ručně psanou kartičkou. Osobní přístup v dnešní době obzvlášť potěší. S produkty, které jsem zatím vyzkoušela jsem naprosto spokojená. Děkuji
VP Avatar autora Vendula Prokopova | 9.1.2020
Skvělé produkty a skvělá komunikace s rychlou osobní donáškou - moc děkuji.
IK Avatar autora Ivana Kaniová | 27.12.2019
Velká a dlouhodobá spokojenost.U Andrei objevím vždy něco nového a příjemně překvapuji čím dál více svých blízkých.Takže už sami dárky z My soap vyžadují.Díky za kvalitu, příjemné a rychlé jednání.
MR Avatar autora Marcela Richtrová | 27.12.2019
Velmi spokojená
AD Avatar autora Alena Dušková | 26.12.2019
Rychla dodavka, skvele vyrobky. Urcite nakoupim zase. Dekuji
TS Avatar autora Tomáš Stoklasa | 18.12.2019
Jsem moc spokojený.
Nahoru
50 položek celkem