Doprava zdarma při objednávce od 1000 Kč.

Hodnocení obchodu

5,0 66 hodnocení
5
66x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavel | 3.7.2020
1*
KK Avatar autora Kristýna Klézlová | 2.7.2020
Naprostá spokojenost, rychlost dodání, kvalita výrobků skvělá!
L Avatar autora Lucie | 30.6.2020
Objednala jsem poprvé a jsem ze vším okolo objednávky, komunikace, rychlého dodání a samotného zboží naprosto spokojena ❤️ Děkuji.
MS Avatar autora Marcela Sadílková | 30.6.2020
Výborná komunikace, rychlá dodávka a skvělá kosmetika. Díky
TH Avatar autora Tereza Hošková | 16.6.2020
Nakoupila jsem již po druhé a nakoupím zase! Krásně čistá přírodní kosmetika s jemnými vůněmi. Lepší šampony neznám!
PD Avatar autora PAVLA DYKASTOVÁ | 11.6.2020
Skvělé ????????????
S Avatar autora Sláva | 9.6.2020
Ingredience z čisté přírody + láskyplné zpracování... výsledek stojí za to.
V Avatar autora Vendula | 3.6.2020
Vše 100%, rychlé vyřízení, kvalita zboží super (znala jsem z farmářských trhů Futurum). Dárek k nákupu potěšil. Nakoupíme znovu.
ŠR Avatar autora Šárka Ramíková | 20.5.2020
Maximální spokojenost ????
M Avatar autora Maryna | 20.5.2020
Kupuji už podruhe a jsem velice spokojena.Mydlo na ruce je kremove,šampony krasně voni a vdrži dlouho.Děkuji a mohu jen doporučit.
A Avatar autora Anna | 15.5.2020
Je krásné v dnešní době vidět poctivou práci, ke které má prodávající vztah. Příjemnost prodávající a přírodní výrobky už jsou jen dalšími obrovskými plusy. Děkuji!
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Anno, moc děkuji za Vaše hodnocení. Takováto milá slova od nakupujících mi vždy dodávají energii do další práce a pocit, že to má smysl:) Děkuji. A.
VR Avatar autora Veronika Radev | 17.4.2020
Maximální spokojenost. Děkuji.
FP Avatar autora FRANTISEK POSPISIL | 14.4.2020
RYCHLOST,VSTRICNOST,OCHOTA PORADIT,VSECHNY VYROBKY JSOU SUPER VONAVE ,PRIRODNI A VE SROVNANI S KONKURENCI BOHATA NABIDKA SAMPONU A MYDEL ,TAK I NESTOVNATELNE NIZSI CENA ,JSEM VELICE SPOKOJENA JA I TI CO OBDAROVAVAM, NAKUPUJI PRAVIDELNE,OBYCEJNE SPRCHACE A SAMPONY UZ NEPOUZIVAM.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Moji milí Pospíšilovi, moc Vám děkuji za hodnocení a za to, že se ke mně vracíte a jste spokojení. Těším se zase příště:) A.
KS Avatar autora Kamila Sehnálková | 10.4.2020
Rychlost, vstřícnost. Děkuji :)
ŠR Avatar autora Šárka Ramíková | 3.4.2020
Maximální spokojenost. Kvalita, rychlost, serióznost.
EK Avatar autora Eva Kubíčková | 3.4.2020
Rychlost, ochota, kvalita.
J Avatar autora J. Jutkova | 26.3.2020
Spokojenost - objednavam opakovane.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Jutková, děkuji:). Těším se příště. A.
ŠP Avatar autora Šárka Puklova | 25.3.2020
Maximální spokojenost Děkuji
VT Avatar autora Veronika Tichá | 20.3.2020
S obchodem jsem spokojená, jen tuhý kopřivový šampon mi nesedl, mám po něm ještě více mastnější vlasy. Šampon nabídnu dál, třeba někomu z mých známých bude vyhovovat ;-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Dobrý den, paní Veroniko, to mě moc mrzí, že Vám kopřivový šampón nesedl. Právě tento šampón většině zákazníkům sedí hned napoprvé. U šampónů je to opravdu individuální a záleží na několika faktorech (zda na tuhé šampón přecházíte, zda máte tvrdou vodu, jaké ph vlasové pokožky máte...). Ještě jednou děkuji za objednávku a přeji, ať ten příští šampón na vlasy sedí dle Vašich představ:)
LH Avatar autora Lenka Heinzová | 15.3.2020
Rychle objednavky,Andrejka je prijemna a dokaze udelat kosmetiku na miru.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Leni, Tobě a celému věrnému ženskému kolektivu moc děkuji:)
Nahoru
66 položek celkem