Doprava zdarma při objednávce od 1000 Kč.

Hodnocení obchodu

5,0 78 hodnocení
5
78x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŠR Avatar autora Šárka Ramíková | 20.5.2020
Maximální spokojenost ????
M Avatar autora Maryna | 20.5.2020
Kupuji už podruhe a jsem velice spokojena.Mydlo na ruce je kremove,šampony krasně voni a vdrži dlouho.Děkuji a mohu jen doporučit.
A Avatar autora Anna | 15.5.2020
Je krásné v dnešní době vidět poctivou práci, ke které má prodávající vztah. Příjemnost prodávající a přírodní výrobky už jsou jen dalšími obrovskými plusy. Děkuji!
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Anno, moc děkuji za Vaše hodnocení. Takováto milá slova od nakupujících mi vždy dodávají energii do další práce a pocit, že to má smysl:) Děkuji. A.
VR Avatar autora Veronika Radev | 17.4.2020
Maximální spokojenost. Děkuji.
FP Avatar autora FRANTISEK POSPISIL | 14.4.2020
RYCHLOST,VSTRICNOST,OCHOTA PORADIT,VSECHNY VYROBKY JSOU SUPER VONAVE ,PRIRODNI A VE SROVNANI S KONKURENCI BOHATA NABIDKA SAMPONU A MYDEL ,TAK I NESTOVNATELNE NIZSI CENA ,JSEM VELICE SPOKOJENA JA I TI CO OBDAROVAVAM, NAKUPUJI PRAVIDELNE,OBYCEJNE SPRCHACE A SAMPONY UZ NEPOUZIVAM.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Moji milí Pospíšilovi, moc Vám děkuji za hodnocení a za to, že se ke mně vracíte a jste spokojení. Těším se zase příště:) A.
KS Avatar autora Kamila Sehnálková | 10.4.2020
Rychlost, vstřícnost. Děkuji :)
ŠR Avatar autora Šárka Ramíková | 3.4.2020
Maximální spokojenost. Kvalita, rychlost, serióznost.
EK Avatar autora Eva Kubíčková | 3.4.2020
Rychlost, ochota, kvalita.
J Avatar autora J. Jutkova | 26.3.2020
Spokojenost - objednavam opakovane.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Jutková, děkuji:). Těším se příště. A.
ŠP Avatar autora Šárka Puklova | 25.3.2020
Maximální spokojenost Děkuji
VT Avatar autora Veronika Tichá | 20.3.2020
S obchodem jsem spokojená, jen tuhý kopřivový šampon mi nesedl, mám po něm ještě více mastnější vlasy. Šampon nabídnu dál, třeba někomu z mých známých bude vyhovovat ;-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Dobrý den, paní Veroniko, to mě moc mrzí, že Vám kopřivový šampón nesedl. Právě tento šampón většině zákazníkům sedí hned napoprvé. U šampónů je to opravdu individuální a záleží na několika faktorech (zda na tuhé šampón přecházíte, zda máte tvrdou vodu, jaké ph vlasové pokožky máte...). Ještě jednou děkuji za objednávku a přeji, ať ten příští šampón na vlasy sedí dle Vašich představ:)
LH Avatar autora Lenka Heinzová | 15.3.2020
Rychle objednavky,Andrejka je prijemna a dokaze udelat kosmetiku na miru.
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Leni, Tobě a celému věrnému ženskému kolektivu moc děkuji:)
MF Avatar autora Marie Foldynova | 13.3.2020
Úžasné výrobky,velmi dobra komunikace. Všem velmi doporučují,nebudete zklamani. Marie
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Marie, velmi děkuji za hodnocení. Těší mě, že jste spokojená, a že se ke mně vracíte:) A.
V Avatar autora Veronika | 5.3.2020
Šest hvězdiček z pěti jako vždy ;-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Paní Veroniko, moc děkuji za to, že se ke mně vracíte, jste spokojená a za Vaše povzbuzující slova:) Těším se na příští setkání.
VR Avatar autora Veronika Radev | 5.3.2020
Nejlepsi mydla na svete:)
A Avatar autora Anna | 17.2.2020
Super výrobky za příjemnou cenu. Také další krůček k tomu být zase o něco víc ekologický.
MM Avatar autora Michaela Matějková | 12.2.2020
Doporučuji. Jsem velmi spokojená.
MM Avatar autora Michaela Matějková | 10.2.2020
Velmi spokojena. Produkty jsou úžasné, velmi příjemné. Doporučuji, paní Andrea skvěle komunikuje, dokáže poradit vhodný přípravek. Děkuji :-)
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 26.3.2020
Michaelo, moc děkuji za objednávky a hodnocení. Udělalo mi velkou radost:)
EJ Avatar autora Eva Javůrková | 5.2.2020
Jsem velmi spokojená.Obchod je přehledný,vše je krásně popsáno,a výrobky jsou naprosto úžasné. Je to moje první zkušenost s tuhým šampónem a mohu jen doporučit.I mýdla jsou dokonalá. Moc děkuji
AJ Avatar autora Andrea Janíčková (Administrátor) 17.5.2020
Paní Evo, já děkuji. Mám radost, že se Vám mýdla sedí a jste spokojená a budu se těšit zase příště:) A.
T Avatar autora Tereza | 3.2.2020
Vemi spokojena, doporučuji všem!
Nahoru
78 položek celkem